Komuna: ULQINI DHE TIVARI KANË MUNDËSI TË SHUMTA BASHKËPUNIMI

Cungu, Nrekiq, SrzenticUlqini dhe Tivari angazhohen të rrisin bashkëpunimin. Kështu u ra dakord në takimin që u zhvillua ndërmjet kryetarit të Ulqinit Nazif Cungu, kryetarit të Kuvendit Loro Nrekiqi dhe kryetarit të Tivarit Zoran Srzentiq.

Bashkëbiseduesit prekën mënyrat konkrete të bashkëpunimit dhe se ata mundësinë e shohin në shumë fusha. Në të ardhmen mund të presim intensifikimin e marrëdhënieve reciproke mes ndërmarrjeve publike, organizatave të biznesit, në kulturë, art dhe në fushën e sportit.

Përndryshe marrëdhëniet ndërmjet dy qyteteve fqinje përherë kanë qenë në nivel të duhur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…