Komuna: ULQINI DO TË KETË KLUBIN E BOKSIT

Sportet luftarake në Ulqin do të pasurohen me formimin e klubit të boksit.

Sot në shoqërinë e kryetarit të Shoqatës së Boksit të Malit të Zi, z. Sasha Klemenko dhe sportistëve tanë të shquar në sportet luftarake nga Ulqini ramë dakord që formimi i klubit të boksit do të ishte i një rëndësie të veçantë për qytetin tonë dhe që sportistët tonë të sporteve të ndryshëm luftarake talentet e tyre e kanë dëshmuar me kohë.

Ndër të tjera, me formimin e klubit të boksit do të synohet që në një të ardhme të afërt të parashikojmë edhe ndërtimin e një salle të destinuar për sportet luftarake, në të cilën ndër të tjera shërbimet stërvitore do ti ofrojnë edhe sportistët tanë të shquar të këtyre sporteve.

Me formimin e klubit të boksit, Komuna e Ulqinit dëshiron t’i motivojë më tej të rinjtë që të merren me sport me qëllim të jetesës më të shëndetshme dhe të pranueshme nga shoqëria, thuhet në njoftimin e Komunës së Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do

Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA
Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA

Ministri për drejtat e njeriut dhe pakicave në Qeverinë e Malit të Zi Fatmir Gjeka dhe perfaqësuesi i Aleancës Qytetare Milan Radoviq dhuruan sot një shami për Nënat e Srebrenicës. “Thonë se Zoti i do