Komuna: ULQINI SË SHPEJTI FITON PLANIN STRATEGJIK TË ZHVILLIMIT DERI NË VITIN 2028

Grupi Këshillues për hartimin e Planit Strategjik të Zhvillimit për Komunën e Ulqinit 2022 – 2028 ka përcaktuar versionin final të Draftit të këtij dokumenti.

Sipas fjalëve të këshilluesit për hartimin e planit, Prof. Dr. Gjorgjije Bllazhiq, kjo është një rrugë e mirë drejt zhvillimit dhe prosperitetit të Ulqinit.

Plani fillimisht do t’i dërgohet Qeverisë për dhënien e pëlqimit, e pastaj do të miratohet nga Kuvendi i Komunës së Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…