Komuna: VASO RADOVIQ SHEFI I KABINETIT TË NREKIQIT

Vaso-RadoviicMagjistri i shkencave ekonomike Vaso Radoviq u emërua për shef të kabinetit të kryetarit të Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq, mëson Portali Ul-info.

Ai në dy vitet e kaluara ushtroi funksionin e nënkryetarit të Komunës së Ulqinit, ndërsa ishte edhe sekretar i Komunës për ekonomi.

Radoviq lindi në vitin 1960 në Ulqin. Është anëtar i Këshillit ekzekutiv dhe komunal të Partisë Demokratike të Socialistëve, ligjërues në Fakultetin për Studime Afariste Mesdhetare dhe autor i dy librave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…