Komuna: VITIN E KALUAR BUXHETI ISHTE SHTATË MUAJ NË BLLOKADË

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjSipas Raportit të Punës të kryetarit të Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq për vitin e kaluar, buxheti i kësaj vetëqeverisjes vendore ishte në bllokadë plotë shtatë muaj.

Siç thuhet, llogaria ishte në bllokadë 209 ditë dhe nga llogaria janë hequr pothuajse 6,5 milion euro.

Në gjashtë vitet e fundit, Komuna e Ulqinit për lëndët e humbura gjyqësore pagoi rreth dhjetë milion euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…