Komuna: VIZITA E DELEGACIONIT NGA BAVARIA

Delegacioni nga BavariaKryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq dhe nënkryetarja Hadixha Gjoni pritën të premten delegacionin nga Gjermania.

Ato i prezantuan mysafirëve mundësitë investuese dhe përparësitë me të cilat disponon Ulqini.

Mysafirët treguan interesim për binjakëzimin e Ulqinit me një nga qytetet e Bavarisë.

Ky takim u realizua duke falënderuar zotëri Lubo Daboviqin, i cili është kryetar i asociacionit malazezo – gjerman FRAMOG e.V. Nuernberg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…