Komuna: VIZITA NË TIRANË, PRESS I KRYETARIT, MBLEDHJA E KOLEGJIUMIT TË KUVENDIT

TiranaDelegacionin e Komunës së Ulqinit në krye me kryetarin e Komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka, kryeparlamentarin Fuad Haxhibeti, sekretarin Milazim Mustafa si dhe përfaqësuesit e Zyrës ICP pranë Komunës së Ulqinit Artan Çobaj dhe Arben Xhurreta, brenda ndërtesës së Bashkisë së Tiranës e priti Kryebashkiaku i Tiranës Erion Veliaj si dhe nënkryetari i Bashkisë së Tiranës Andi Seferi.

Takimi zgjati 45 minuta, ku në mes tjerash u diskutua edhe këmbimi i përvojave të funksionimit më efiçent të pushtetit lokal dhe administratës publike. Gjithashtu u dakordua që si eveniment kulturor në Tiranë të kremtohen ditët e Ulqinit, si dhe në Ulqin të kremtohen ditët e Tiranës.

Nga komuna e Ulqinit njoftuan po ashtu se Gjeka me bashkëpunëtorët nesër do të mbajnë konferencën për shtyp mbi rrjedhën e sezonit turistik.

Është paralajmëruar po ashtu që në kabinetin e kryetarit të Kuvendit komunal të premten do të mbahet mbledhja e Kolegjiumit, në të cilën do të caktohet data e mbledhjes së Parlamentit lokal.

Në këtë seancë duhet, përveç tjerash, të shqyrtohet situata në Kripore, të miratohet disa Plane detaje urbanistike dhe vendime për kompletimin e parcelave.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të mirë me ujë”, tha drejtori ekzekutiv i SHPK “Ujësjellësi dhe kanalizimi”

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit na ikin mysafirët”, pohojnë Kalalitë. Sipas

Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË
Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË

Banorët e Mërkotit kanë organizuar të dielën për të tretën herë bllokimin e rrugës rajonale në Peçuricë. Kësaj radhe, siç kanë bërë të ditur, bllokada është zgjatur për një orë, gjë që ka shkaktuar një

In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje
In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje

U hap lajmi: në Njujork ndërroi jetë Fatmir Milo Nimanbegu.Ka qenë e ditur se disa kohë ka vuajtur prej sëmundjesë të rëndë, joshëruese. ​Në vitet pesëdhjeta-gjashtëdhjeta jeta në Kalanë e Ulqinit. Pak

NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR
NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR

Njoftojmë të gjithë gjuetarët dhe qytetarët e Komunës së Ulqinit, se hapja e sezonit të gjuetisë që ishte e paraparë të hapet me datën 07.08.2022 ,pas kërkesës së kryetarit të Komunës së Ulqinit , Omer