Komuna: VIZITË E FUNKSIONARËVE TË KFW BANKËS, TENDERI NË PRILL

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjNë Komunën e Ulqinit u mbajt takimi lidhur me realizimin e projektit dhe ndërtimin e rrjetit të ujësjellësit, i cili realizohet nga mjetet kreditore të Bankës KFW nga Frankfurti, për të cilët mjete është garantues Qeveria e Malit të Zi.

Në takim përveç Kryetarit të Komunës Loro Nrekiq me bashkëpunëtorë, ishin të pranishëm edhe përfaqësuesit e KFW Bankës nga Frankfurti, përfaqësuesit e “Vodacomit” dhe të NP “Ujësjellës dhe Kanalizimi” Ulqin.

Në takim u bisedua për statusin e projektit dhe nga KFW Banka u theksua kënaqësia për punën e deritashme të të gjithë pjesëmarrësve në projekt, por edhe për dinamikën vijuese.

Shpallja e tenderit për kryerjen e punimeve pritet në prill.

Fillimi i punimeve, në pjesën e Komunës së Ulqinit ku nuk pengohet vijimi i sezonit turistik, mund të pritet në qershor të këtij viti.

Të gjithë pjesëmarrësit e takimit shprehën pritshmërinë se kjo fazë e rëndësishme e projektit do të përfundojë në afatet e caktuara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të mirë me ujë”, tha drejtori ekzekutiv i SHPK “Ujësjellësi dhe kanalizimi”

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit na ikin mysafirët”, pohojnë Kalalitë. Sipas

Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË
Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË

Banorët e Mërkotit kanë organizuar të dielën për të tretën herë bllokimin e rrugës rajonale në Peçuricë. Kësaj radhe, siç kanë bërë të ditur, bllokada është zgjatur për një orë, gjë që ka shkaktuar një

In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje
In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje

U hap lajmi: në Njujork ndërroi jetë Fatmir Milo Nimanbegu.Ka qenë e ditur se disa kohë ka vuajtur prej sëmundjesë të rëndë, joshëruese. ​Në vitet pesëdhjeta-gjashtëdhjeta jeta në Kalanë e Ulqinit. Pak

NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR
NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR

Njoftojmë të gjithë gjuetarët dhe qytetarët e Komunës së Ulqinit, se hapja e sezonit të gjuetisë që ishte e paraparë të hapet me datën 07.08.2022 ,pas kërkesës së kryetarit të Komunës së Ulqinit , Omer