Komuna: ZËVENDËSKRYEMINISTRI I MAQEDONISË NË VIZITË ULQINIT

Fatmir BesimiZëvendësi i kryetarit të qeverisë në Republikën e Maqedonisë Fatmir Besimi ka qëndruar të martën në vizitë të komunës së Ulqinit.

Ai bisedoi me kryetarin e komunës Fatmir Gjeka rreth situatës në këtë komunë dhe pozitën e Shqiptarëve në Mal të Zi.

Besimi sot do të qëndrojë në Podgoricë ku do të bisedojë me zyrtarët e lartë malazez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…