Komunalja: DO TË BLEJNË KONTEJNERË NËNTOKËSOR, “KARISMA” DO TË BLEJË MAKINAT

Skender KaleziqiDrejtori i Ndërmarrjes Publike Veprimtari Komunale Skender Kaleziqi paralajmëroi se vitin e ardhshëm në Ulqin do të vendosen kontejnerët nëntokësor.

“Në plan është edhe blerja e dy makinave për larjen e rrugëve”, tha ai në intervistë për “Dnevne Novine”.

Kaleziq shtoi se nga kompania “Karisma” kanë premtuar se do të sigurojnë blerjen e këtyre makinave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…