Komunalja: PASTRUAN RRUGËN ULQIN-SUKUBINË, TË DIELËN PASTROJNË SHASIN

Komunalno 1Ndërmarrja publike “Veprimtaritë komunale” vazhdon aktivitetet e veta në mirëmbajtjen e pastërtisë dhe hapësirave të gjelbra në qytet.

Këto ditë ato, përveç tjerash, pastruan rrugën regjionale Ulqin-Sukubinë, nga të dy krahët e saj.

Të dielën punonjësit e kësaj ndërmarrje do të marrin pjesë në pastrimin e zonës së Shasit, aktivitet ky i organizuar në bashkëpunim me Organizatën joqeveritare “Green Home”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…