Komunikacioni: FËMIJËT MËSUAN PËR TË DREJTAT DHE OBLIGIMET E TYRE

shenja e komunikacionit, saobracajni znakFëmijët në shkollat e Ulqinit mësuan këto ditë për sjelljen dhe sigurinë në komunikacion.

Po ashtu, atyre iu ndan fletushkat në dy gjuhë në të cilët janë shpjeguar të drejtat dhe obligimet e tyre në komunikacion.

Aksionin në mënyrë të përbashkët e organizuan Komuna e Ulqinit, Drejtoria e Policisë, Auto Shkolla “Ferrari” dhe OJQ “Shoqata për Siguri në Komunikacion”, në krye të të cilës është mr. Jozo Briskoviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…