Konferenca ndërkombëtare në Ulqin: KRIZA GLOBALE ENERGJETIKE NË VENDET E BALLKANIT

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sellaj e hapi Konferencën e XV Shkencore Ndërkombëtare, e cila mbahet në Ulqin.

Tema e konferencës të cilën e organizuan Komuna e Ulqinit dhe Univerziteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi” është: “ANALIZA E MUNDËSISË SË DALJES NGA KRIZA GLOBALE ENERGJETIKE NË VENDET E BALLKANIT PERËNDIMOR”.

Në konferencë marrin pjesë ligjërues nga Mali i Zi, Shqipëria, Kosova, Sërbia, Bosnja dhe Hercegovina, Kroacia, Maqedonia e Veriut, Hungaria…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…