Konflikti në Siri: 10 SHQIPTARË GJETËN VDEKJEN SI PJESËTARË TË OPOZITËS

Deri më tani 10 shqiptarë kanë humbur jetën në Siri si pjesëtarë të forcave rebele kundër regjimit të Bashar al-Assadit.

Shqiptarët e vrarë janë nga Kosova, Lugina e Preshevës dhe Shqipëria. Numri i përgjithshëm i shqiptarëve të përfshirë në luftën siriane besohet se është 140 persona, ndërsa janë të ndara në dy grupe në Alepo, shkruan Zëri.

Shumica kanë qenë në studime në lindjen e mesme dhe vullnetarisht i janë bashkuar forcave antiqeveritare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…