Kongresi i PDS-së: GJAKONOVIQ, DURAKU DHE MARNIKOVIQ ANËTARË TË KQ

Milo Djukanovic predsjednik DPS Demokratska partija socijalista  DPS  osmi kongres partije  Bemax hala Sportski centar Moraca Foto BORIS PEJOVIC
Foto BORIS PEJOVIC

Në Podgoricë të shtunën u mbajt Kongresi i 8 i Partisë Demokratike të Socialistëve të Malit të Zi në të cilin Millo Gjukanoviq një zëri u zgjodh për lider të partisë.

U zgjodhën edhe anëtarët e Këshillit Qendror, ku nga Ulqini janë Bojan Gjakonoviq, Majlinda Duraku dhe Dr. Pavlle Marnikoviq.

Sipas funksionit, anëtarë të Këshillit Qendror janë edhe kryetari i Komunës Loro Nrekiq dhe kryetari i Këshillit Komunal të PDS-së Sead Osmanoviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…