Kongresi IMCAS në Paris: DR. ABAZOVIQ PREZANTOI TEKNOLOGJITË E REJA

Xhihan AbazoviqNga 1 deri më 3 shkurt, në Paris mbahet konferenca e organizuar nga IMCAS, ku Dr. Xhihan Abazoviqi merr pjesë në cilësinë e ligjëruesit.
IMCAS është një nga ngjarjet më të mëdha në botë në fushën e estetikës, dermatologjisë, kirurgjisë plastike dhe degëve të tjera të mjekësisë.
Për madhështinë e takimit tregon fakti se janë regjistruar 8000 delegatë, kurse veç 100 ligjërues kanë ardhur në ftesë. Dr Abazoviqi është i vetmi nga Mali i Zi, i cili në Kongres dhe në demonstrimin e tij, ka paraqitur teknologjinë e “shfrytëzimit të derivateve të gjakut dhe qelizave amë në estetikë”.
Gjithashtu gjatë qëndrimit në Paris, nga ana e organizatorit iu dha mundësia për të demonstruar “target course” për përdorimin e plazmës së pasuruara me piastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…