Konkursi për regjistrim në shkollë të mesme: NË ULQIN 364 VENDE PËR GJYSMËMATURANTË

Gjimnazi Vellazerim BashkimTë hënën u shpall konkursi për regjistrim në klasën e pare të shkollës së mesme, ndërsa lajmërimet në konkurs mund të dorëzohen nga data 18 deri me 22 qershor.

Siç njoftohet nga Ministria e Arsimit, numri i vendeve në Komunë të Ulqinit është 365.

Thuhet se kandidatët dorëzojnë aplikacionin në konkurs dhe dëftesat origjinale për tre vitet e fundit të shkollës fillore.

Për regjistrim nuk është i nevojshme dorëzimi i çertifikatës së lindjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…