Kontrabandë: KALOI SUKUBINËN ME 12,6 KG DROGË, KAPET NË DEBELI BRIJEG

Skank, Marihuana, Hashash, DrogaPunonjësit e Drejtorisë së policisë dhe Drejtorisë së doganave në pikën kufitare Debeli Brijeg me aktivitet të përbashkët gjatë fundjavës gjetën dhe sekuestruan rreth 12,6 kilogram drogë të llojit kanabis, e cila ishte e fshehur në makinën të cilën e drejtonte shtetasi shqiptar Man Mena (34).

Punonjësit e policisë dhe doganës në makinë gjetën 12 paketime kanabis, me masë bruto 12,598,80 gram të cilët ishin të fshehur në pragun e djathtë dhe të majtë të makinës, shkruan në kumtesë.

Mena u arrestua, ndërsa veprimet policore tregojnë se dyshohet që kishte qëllim që drogën nga Shqipëria nëpër Mal të Zi ta kontrabandoi në Kroaci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…