Kontrolli vërtetoi: ALARMI PËR BOMBË NË KOMUNË ISHTE I RREMË

Opstina Bomba, Bomba ne KomuneLajmërimi i mëngjesit që në ndërtesën e komunës së Ulqinit është vendosur pajisja eksplozive është vërtetuar si i rremë. Kjo përfundimisht është dëshmuar mbasi që anëtarët e Njësisë speciale dy orë kanë kontrolluar këtë institucion.

Për momentin vetëm është e njohur që lajmërimi për bombën e vendosur erdhi nga numri i rrejshëm dhe që thirrja është drejtuar Njësisë policore në Ulqin.

Kjo është hera e tretë që për shkak të alarmit të rrejshëm evakuohen të punësuarit në qeverisjen lokale në Ulqin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…