Konventa e PDS-së në prill: NDRYSHIM I GJENERATËS?

Kongres DPSPara Kongresit të Partisë demokratike të socialistëve, i cili do të mbahet më 20 qershor, do të organizohen konventat komunale zgjedhore.

Siç është planifikuar, konventa e socialistëve të Gjukanoviqit në Ulqin do të mbahet nga mesi i prillit.

Në mbledhjet e fundit të Këshillit ekzekutiv dhe komunal të partisë, të cilët janë mbajtur në fillim të javës, koordinatorët e qendrës për Ulqin, dr Sanja Vllahoviq dhe Goran Jevriq, kanë folur për nevojën e përtëritjes së udhëheqësisë të PDS-së në Ulqin.

Kjo ndoshta do të thotë se në konventën zgjedhore të prillit mund të pritet “ndryshimi i gjeneratave” në këtë parti në nivel komunal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci