Konventa promovuese: “GUXIMI VLERËSOHET” TË DIELËN NË ULQIN

Koalicioni “Guximi vlerësohet” njoftoi se të dielën më 4 qershor do të mbajë Konventën fituese në Ulqin.

Ndër të tjera, në këtë tubim do të flasin liderët e koalicionit dr Dritan Abazoviq dhe mr Aleksa Beçiq.

Konventa do të mbahet në Sallën e madhe të Qendrës së kulturës në Ulqin, me fillim nga ora 20:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…