Kopshti i ri për fëmijë në Ulqin: MJETET I MIRATOI KËSHILLI I EVROPËS

Banka për zhvillim e Këshillit të Evropës ka miratuar kreditin me vlerë prej dhjet milion euro për ndërtimin e shtatë kopshteve për fëmijë në Mal të Zi, nga të cilët njëri do të jetë në Ulqin. Kopshtet e tjera për fëmijë me këto mjete do të ndërtohen në Podgoricë, Tuz, Plevla dhe Tivar.

Në kumtesën e Ministrisë së arsimit thuhet që me realizimin e këtij projekt do të rritet përfshirja e fëmijëve në arsimimin parashkollor me anë të rritjes së kapaciteteve hapësinore dhe krijimin e kushteve optimale për punë.

Me planin gjeneral urbanistik të komunës së Ulqinit është planifikuar ndërtimi i kopshtit për fëmijë në Fushën e Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN
Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN

Veç edhe 3 dite 499 euro Ti merr gjithëçka brenda dhome. +382 69 154 180 Hotel Mediteran – Ulqin 

Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION
Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION

Sekretari i Sekretariatit për buxhet dhe financanë Komunën e Ulqinit Arian Murati deklaroi se “vazhdon performanca e shkëlqyer në aspektin e mbledhjes së të hyrave buxhetore”. “Xhirollogaria e komunës

Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE

    Fillimi i një biznesi të ri kërkon një përgatitje të konsiderueshme. Aty ku tregu po has probleme, startup-et janë të parët që mund të sjellin zgjidhje të shpejta. Dhe zgjidhjet janë ide

Kryetari Bajraktari në konferencë shtypi për 100 ditët e para në pushtet: FINANCAT E KOMUNË TË STABILIZUARA, NISIN INVESTIMET
Kryetari Bajraktari në konferencë shtypi për 100 ditët e para në pushtet: FINANCAT E KOMUNË TË STABILIZUARA, NISIN INVESTIMET

Të nderuar qytetarë dhe qytetare të komunës së Ulqinit, përfaqësues të mediave, zonja dhe zotërinj! Konferencën e sotme për shtyp e kam thirrur për të ndarë me ju rezultatet e 100 ditëve të para që kur