Kopshti Solidariteti: REGJISTRIMI I GJENERATËS SË RE

Pasditen e sotme në Ranë në kuadër të fushatës për regjistrim të gjeneratës 2023/24 të fëmijëve në kopshtin “Solidariteti” u zhvillua manifestimi “Në kopshtin e vogël dhe të hareshëm, po rritem në një qenie të shëndetshme dhe të gëzuar”.

IPSH “Solidadariteti” është institucioni më i vjetër publik parashkollorë në Komunën e Ulqinit i cili funksionon në gjuhën malazeze dhe shqipe dhe numron një numër të madh të nxënësve.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…