Kopshti „Solidarnost“: FESTOJNË 83 VJETORIN E THEMELIMIT

SolidarnostNga Institucioni parashkollor publik „Solidarnost“ kanë deklaruar për Portalin Ul-info që të mërkurën do të festojnë 83 vjetorin e themelimit.

Manifestimi qendror me këtë rast do të mbahet më 7 maj, në Sallën e madhe të Qendrës për kulturë, me fillim në ora 11.

Në këtë kopsht dhe paralelet e tija janë të regjistruar 350 nxënës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…