Koronavirus: GJASHTË RASTE TË TJERA NË ULQIN, NREKIQ PARALAJMËRON MASA TË RREPTA

CoronavirusMbrëmë u vërtetuan edhe gjashtë raste të tjera të personave të infektuar me koronavirus në Ulqin, njoftohet nga Institutit për Shëndetin Publik.

Kjo do të thotë se numri i të infektuarve në këtë komunë u rrit në gjithsej 22.

Kryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq vlerësoi se vizitat gjatë Pashkëve katolike ndikuan në rritjen e numrit të infektuarve me Covid 19.

“Si pasoj e kësaj kemi rritjen e numrit të të infektuarve në Ulqin. Duhet të jemi të kujdesshëm sepse të çdo relaksim mund të jetë i kobshëm”, tha Nrekiq dhe paralajmëroi kontrollet e ashpërsuara në vendbanimet periferike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…