Korrupsioni: NË ULQIN NËNTË RASTE PËR PESË MUAJ

Panorama_of_Ulcinj_in_Montenegro_(2)Prej gjithsej 52 rastesh të korrupsionit në Mal të Zi për pesë muajt e parë të këtij viti në Ulqin janë lajmëruar nëntë, është njoftuar nga Drejtoria për iniciativën antikorruptive.

Siç thuhet, numri i rasteve të korrupsionit nga viti në vit është gjithnjë e më i madh.

Kjo Drejtori nuk ka mundësi ligjore të hetojë lajmërimet e qytetarëve për korrupsion por të gjitha paditë e mbërritura i përcjellin institucioneve kompetente për veprim, para së gjithash policisë dhe prokurorisë.

Të dhënat e Drejtorisë tregojnë që korrupsioni është i pranishëm në të gjitha sferat e jetës shoqërore.

One Response

  1. Une sot ne ora 13 ,50 hangra buk ne restaurant zambsku i prizrenit
    Ne vend te kuponiz giskal me fhan je faktur te lodht edhe pse ja kerkova kuponi nuk ma dhan e nijta vehten i madhtruar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…