KOS: NË RUMI MBI 400 BESIMTAR

Nga Mitropolija malazeze-bregdetare të Kishës ortodokse serbe kanë deklaruar që të dielën në maje të Rumisë janë mbledhur disa qindra njerëz.

Sipas fjalëve të priftit Jovan Plamenac, më shumë se 400 besimtar kanë marrë pjesë në liturgji në maje të malit.

Ai tha që për këtë ka ndikuar koha e bukur, por edhe ajo çfarë ndodh në media në lidhje me kishën në Rumi.

“Kështu ka ndodhur që të vijnë shumë njerëz që nuk jetojnë në Tivar. Kanë ardhur nga Beogradi vetëm të marrin pjesë në këtë tubim”, tha Pllamenac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: KRYEMINISTRI I KOSOVËS URON NIMANBEGUN

“Ulqini ka zgjedhur mbrëmë një kryetar të ri për ta drejtuar e përshpejtuar komunën kah rruga e përparimit qytetar e kombëtar dhe zhvillimit ekonomik e shoqëror. Kryetari i ri, z. Nimanbegu më parë ka qenë