Kosovapress: BREGDETI SHQIPTAR MË I PREFERUARI PËR KOSOVARËT

Bregdeti shqiptar dhe kësaj vere, mbetet më i preferuari për pushuesit nga Kosova. Jugu i Shqipërisë viteve të fundit mbetet vendi i preferuar, sidomos për të rinjtë që zgjedhin Shqipërinë për t’i kaluar pushimet. Nuk i mungojë pushuesit edhe bregdetit turk, për në një numër më të vogël.

Sipas agjencisë Kosovapress, një bregdet i pastër, një natyrë e rrallë, çmime të volitshme si dhe afërsia që është krijuar me Shqipërinë pas ndërtimit të rrugës së kombit, ka bërë që për shumë kosovar, Shqipëria të mbetet bregdeti i tyre i preferuar. Kështu që edhe kësaj vere bregdeti shqiptar është zgjedhja e parë për shumcën e shqiptarëve të Kosovës.

Agjencive Turistike pohojnë të njëjtën gjë po ashtu, duke theksuar se Dhërmiu dhe Saranda mbeten të preferuarit për pushuesit nga Kosova.

Fehmi Kurtishaj, menaxher në agjencinë “Sharr Turist”, pohon se bregdeti shqiptar, jugu i Shqipërisë, përkatësisht Dhermiu dhe Saranda, mbeten preferencat e pushuesve kosovar, sidomos të rinjve, por pa lënë anash dhe Shëngjinin dhe Velipojën, që mbeten vende atraktive dhe më të preferuarat për kosovaret. Ai madje thotë se viteve të kaluara, udhëtimet për Dhërmi dhe Sarandë, kanë filluar mbas datës 25 qershor. Ndërsa këtë vit si pasojë e kërkesave të mëdha, udhëtimet për atje, kanë filluar më herët me datën 15 qershor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN
Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN

Veç edhe 3 dite 499 euro Ti merr gjithëçka brenda dhome. +382 69 154 180 Hotel Mediteran – Ulqin 

Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION
Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION

Sekretari i Sekretariatit për buxhet dhe financanë Komunën e Ulqinit Arian Murati deklaroi se “vazhdon performanca e shkëlqyer në aspektin e mbledhjes së të hyrave buxhetore”. “Xhirollogaria e komunës

Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE

    Fillimi i një biznesi të ri kërkon një përgatitje të konsiderueshme. Aty ku tregu po has probleme, startup-et janë të parët që mund të sjellin zgjidhje të shpejta. Dhe zgjidhjet janë ide

Kryetari Bajraktari në konferencë shtypi për 100 ditët e para në pushtet: FINANCAT E KOMUNË TË STABILIZUARA, NISIN INVESTIMET
Kryetari Bajraktari në konferencë shtypi për 100 ditët e para në pushtet: FINANCAT E KOMUNË TË STABILIZUARA, NISIN INVESTIMET

Të nderuar qytetarë dhe qytetare të komunës së Ulqinit, përfaqësues të mediave, zonja dhe zotërinj! Konferencën e sotme për shtyp e kam thirrur për të ndarë me ju rezultatet e 100 ditëve të para që kur