Kosovarët në Ulqin: RREZITEN DUKE VALLËZUAR!

Plazhin e Madh të Ulqinit, shqiptaret nga diaspora kanë filluar ta shfrytëzojnë – më shumë se për rrezitje – për valle nën ritmet tallava.

Portali Gazeta Plus sjell një video ku mund t’i shihen turistët kosovar që pushojnë në Ulqin, të kapur dorë për dore e duke vallëzuar në rroba të larjes.

Duket se dasmat e kësaj vere, atyre u kanë si “prelud” për atmosferën ndryshe në Ulqin.

Kosovaret

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…