Krajaonline: FESTA E GËSHTENJAVE ME 16 NËNTOR

310797_251240764934335_100001452394734_746239_1074286977_nTë hënën u mbajt mbledhja e Këshillit të Bashkësisë Vendore Ostros në të cilën u formua Këshilli Organizator për organizimin e manifestimit “Festa e Gështenjave” 2013. Këshilli Organizator vendosi që manifestimi i sivjem të mbahet të shtunën, më 16 nëntor 2013, në qendër të Krajës në Ostros, njoftoj portalin KrajaOnline anëtari i Këshillit Organizator z. Ali Gjeçbritaj.

“Lidhur me këtë është formuar Këshilli Organizator i manifestimit në të cilin organ, njëri ndër anëtarët e tij jam edhe unë, për të parën herë pas shatë vite me radhë që organizohet ky manifestim bujqësor, turistik e kulturor në Krajë. Anëtarët e Këshillit të Bashkësisë Vendore kësaj radhe e panë të arsyeshme që në Këshillin Organizator të jetë edhe përfaqësuesi , këshillëtari i LD në MZ në Kuvendin e Komunës, në rastin konkret unë.

Andaj shfytëzoj rastin që t’iu vë në dije të gjithë vizutuesëve të portalit Tuaj dhe Tonit se Këshilli Organizator i manifestimit të sivjem ka vendosur që manifestimi “ Festa e Gështenjave” 2013 të mbahet të shtunën, më 16 nëntor 2013, në qendër të Krajës, në Ostros”, thuhet ndër të tjera në njoftimin e z.Ali Gjeçbritaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Komuna: SOT FILLON ASFALTIMI I RRUGËVE TË GËRMUARA
Komuna: SOT FILLON ASFALTIMI I RRUGËVE TË GËRMUARA

  Komuna e Ulqinit njoftoi se të premten do të fillojë asfaltimi i rrugëve të gërmuara, i cili do të zgjasë disa ditë. Vetëqeverisja lokale u ka kërkuar falje qytetarëve që kanë vuajtur nga kjo situatë,

CEDIS: TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, më 24 qershor, në periudhën prej orës 08 deri në 14,30, pa energji elektrike do të jetë pjesa e Qytetit përballë

Komuna: BEQIR SELLA KANDIDAT PËR ZËVENDËSKRYETAR
Komuna: BEQIR SELLA KANDIDAT PËR ZËVENDËSKRYETAR

  Zyrtari i lartë i Partisë Demokratike, Beqir Sella, është kandidat për nënkryetar të Komunës së Ulqinit, mëson Portali Ul-info. Ai është deputet i asaj partie në Kuvendin komunal dhe kryen edhe

Forca: Sabri Salaj kandidat për nënkryetar të Komunës së Ulqinit
Forca: Sabri Salaj kandidat për nënkryetar të Komunës së Ulqinit

Në mbledhjen e KQ të Forcës së Re Demokratike të mbajtur me 22.06.2022, z. Sabri Salaj, nënkryetar i partisë është votuar njëzëri kandidat për nënkryetar i Komunës së Ulqinit.   Sabri Salaj ka lindur

Deti jonë: RRETH 50 LLOJE PESHKAQENË NE ADRIATIK, VETËM DISA TË RREZIKSHËM
Deti jonë: RRETH 50 LLOJE PESHKAQENË NE ADRIATIK, VETËM DISA TË RREZIKSHËM

Dr Niksha Glaviq nga Instituti për Detin dhe Bregdetin e Universitetit të Dubrovnikut tha se peshkaqenë gjithmonë ka në Adriatik, vetëm se të shohësh kaq afër bregut është e rrallë dhe shkakton emocion