Krajë: VJEN NDIHMA NGA SHBA-JA

Ostros, Kraje, KrajinaMe rastin e pandemisë COVID-19 Shoqata Kraja dhe dega e sajë ne vendlindje ka filluar aksionin e shpërndarjes së produkteve ushqimore për familjet në nevojë.

Po ashtu, “Shoqata Kraja” do të mbulojë financiarisht shpenzimet e grupit të grave “Kranjanja” të cilat ne mënyrë vullnetare po qepin maska mbrojtëse dhe po i shpërndajnë falas në ambulancën e Ostrosit edhe banorëve të Krajës.

Ju faleminderit për kontributin dhe përkrahjen dhe ju dëshirojmë shëndet të mirë gjatë këtyre ditëve të vështira.

Të bashkuar do të tejkalojmë çdo sfidë, thuhet në kumtesën e Shoqatës “Kraja”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…