Kriporja: DËSHTOI EDHE TENDERI I DHJETË

Kriporja (2)Në shpalljen e dhjetë publike për shitjen e të drejtës së përdorimit të pronës së Kripores nuk u lajmërua askush. Administruesi i falimentimit Ognjen Jovoviq kësaj radhe e ofrojë Kriporen për 190 milion euro.

Ai paralajmëroi që së shpejti do të shpallet tenderi i 11, me çmim më të ulët nga ajo që ishte në shpalljen e 10.

Këtë vit, tetë dekada nga themelimi, në ndërmarrjen më të vjetër në Ulqin nuk do të organizohet grumbullimi i kripës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…