Kriporja: DITA E TRETË E GREVËS

Kriporja, SolanaNë Kripore vazhdon greva e punëtorëve të pakënaqur me detyrimet e paplotësuara të drejtuesve ndaj tyre, por edhe për shkak të shkatërrimit sistematik të kompanisë.

Dje, ditën e dytë të grevës, grevistët i ka vizituar Urgjenca, derisa mjeku kujdestar iu ka dhënë tre punëtorëve rekomandim për mjekim spitalor në Tivar.

Pjesë e madhe nga 47 punëtorë kishin tension të lartë të gjakut.

Punëtorët dje nuk i ka vizituar askush nga drejtuesit apo politikanët lokal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…