Kriporja: DITËN E PESTË TË GREVËS VIZITA E FORCËS, FD DHE PSP

Sindikat Solane UlcinjDitën e pestë të grevës së urisë punëtorët e Kripores i ka vizituar delegacioni i Forcës së re demokratike, Frontit demokratik dhe Partisë socialiste popullore.

Në delegacionin e Forcës ishin nënkryetari i partisë dhe deputeti në Kuvendin e Malit të Zi Genci Nimanbegu, si dhe funksionarët e lartë të partisë dhe komunës së Ulqinit Ardijan Mavriqi dhe Mustafa Gorana.

Në emër të Frontit demokratik punëtorët e Kripores i vizituan deputetët Janko Vuçiniq dhe dr Ljiljana Gjurashkoviq, ndërsa para Partisë socialiste popullore këtë e bënë Predrag-Pegja Miliqeviq dhe Tomislav Qetkoviq.

Siç na është deklaruar, nesër me punëtorët e Kripores do të bisedojnë kryetari i komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka si dhe kryetari i Unionit të sindikatave të pavarura Srgja Kekoviq.

Organizata sindikale e Kripores i ka dërguar sot kryetarit të Kuvendit komunal të Ulqinit Fuad Haxhibetit lutjen për mbajtjen e mbledhjes së jashtëzakonshme të Parlamentit lokal për shkak të situatës së përgjithshme në këtë ndërmarrje.Kerkesa Kuvendit

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve te Krythes dhe Mërkotit kane marre

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Ato do

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e medijave malazeze, gjatë së cilës kanë vizituar përfituesit

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e muzeut të Kalasë. Bëhet fjalë për tenorët

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet që kjo punë të kryhet menjëherë pas përfundimit