Kriporja: GAZIVODA DORËZOI OFERTËN

Ljubo Lubo GazivodaIsh drejtori i Kripores Lubo Gazivoda ka dorëzuar ofertën për qiramarrje të kësaj ndërmarrje më të vjetër në Ulqin, shkruajnë “Vijesti”.

Ai më herët ka thënë që qiramarrja e kësaj ndërmarrje nuk paguhet në periudhë të shkurtër dhe që nuk do të pranonte në afat më të shkurtër se 10 apo 15 vite, siç edhe e shkroi në ofertë.

Gazivoda për vite të tëra me sukses e udhëheq kompaninë e cila merret me përpunimin dhe shitjen e kripës importuese.

Pronari shumicë i Kripores është Eurofondi, ndërsa kjo ndërmarrje prej vitit 2011 ndodhet në falimentim klasik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci