Kriporja: NEGOCIATAT VAZHDOJNË

Solana: PREGOVORI SE NASTAVLJAJUPunëtorët e Kripores duhet të presin edhe ndonjë ditë që zyrtarisht të marrin drejtimin e kësaj fabrike. Sepse, dje në Gjykaten ekonomike kryesisht është folur për shtyrjen e kontratave të punës për të punësuarit në Kripore.

“Shpresojmë që kjo çështje me rëndësi të veçantë do të zgjidhet shumë shpejt”, tha për “Dnevne novine” kryetari i Organizatës sindikale të Kripores Marko Miranoviq.

Sot për problemet e Kripores dhe mundësit e tejkalimit të situatës katastrofale në këtë ndërmarrje do të diskutohet në mbledhjen e  jashtëzakonshme të Kuvendit komunal të Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…