Kriporja: PUNËTORËT FILLUAN GREVËN E URISË

Punetoret e Kripores, Radnici SolanePrej sot 49 punëtor të Kripores kanë filluar grevën e urisë. “Ne luftojmë për shpëtimin e Kripores, ndërsa drejtuesit e fabrikës na minojnë. Për këtë arsye kemi vendosur të radikalizojmë protestën”, tha kryetari i organizatës sindikale të kësaj ndërmarrje më të vjetër në Ulqin Marko Miranoviq.

Greva e punëtorëve të Kripores ka filluar me 21 janar.

Këtë lloj proteste në fund të vitit të kaluar e kanë organizuar punëtorët e Qendrës për kulturë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…