Kriporja: PUNËTORËT KËRKOJNË 12 PAGA DHE STAZHIN PËR PESË VITE

Punetoret e Kripores, Radnici SolaneIsh punëtorët e Kripores kanë postuar dje para portës së mbyllur të kësaj ndërmarrje më të vjetër në Ulqin.

Siç shkruan “Vijesti”, ato kërkuar pagesën e 12 pagave dhe lidhjen e eksperiencës së punës, stazhit, për pesë vite.

Punëtorët kanë paralajmëruar radikalizmin e protestave nëse pushteti dhe pronarët nuk iu plotësojnë kërkesat.

Këtë vit nuk kishte grumbullim të kripës në Kripore, e cila tash tre vite është në falimentimin klasik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…