Kriporja: QEVERIA PO BËNË STUDIMIN E RI, KOMUNA HARTOI PLANIN E ADMINISTRIMIT

Solana, KriporjaMinistri i Ekologjisë Ratko Mitroviq tha se duhet të zgjidhen marrëdhëniet pronësoro – juridike në kripore, në mënyrë që të dihet se kush është pronari. “A do të jetë ky një partneritet publiko – privat, do të shohim dhe do të vendosim në nivel Qeverie”, tha ai duke shtuar se e vetmja rrugë e drejt është që Kriporja të fillojë të funksionojë në njëfarë përmase.

“Do të hartohet studimi dhe do ta gjejmë zgjidhjen më të mirë. Synimi ynë është që Kriporen ta valorizojmë si burim turistik dhe ekologjik”, theksoi Mitroviq.

Kryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq tha se e kanë hartuar planin e administrimit të cilin ia kanë dorëzuar Qeverisë. “Nëse nuk zgjidhet çështja e pronësisë së Kripores, Komuna e Ulqinit nuk do ta marrë përsipër obligimin e administrimit të Kripores”, paralajmëroi ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve te Krythes dhe Mërkotit kane marre

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Ato do

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e medijave malazeze, gjatë së cilës kanë vizituar përfituesit

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e muzeut të Kalasë. Bëhet fjalë për tenorët

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet që kjo punë të kryhet menjëherë pas përfundimit