Kriporja: SOT HAPPEN OFERTAT PËR QIRAMARRJE

Ljubo Lubo GazivodaIsh drejtori i Kripores Lubo Gazivoda i vetmi e dorëzoi ofertën për qiramarrje të ndërmarrjes më të vjetër në Ulqin, shkruajnë “Dnevne novine”.

Shpallja publike për qiramarrje të Kripores ka skaduar dje, ndërsa për sot është parashikuar hapja e ofertave.

“I kam plotësuar të gjitha kushtet të parashikuara me tender dhe pres që administrata e falimentimit të më kontaktoi ditët e ardhshme dhe të më njoftojë për vendimin e vet”, tha Gazivoda.

Ai shtoi që gjendja në Kripore është e vështirë, por shpreson që, meqë ka mjaftueshëm eksperiencë në këtë punë, do të arrijë ta nxjerrë nga situata e vështirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci