Kriporja: TË GJITHË PUNËTORËT NË BIRO

Radnici Solane, Punetoret e KriporesTë gjithë punëtorët e Kripores së Ulqinit nga e premtja janë edhe zyrtarisht në Entin për punësim. Siç tha për “Dnevne novine” kryetari i Organizatës sindikale në këtë fabrikë Marko Miranoviq, 48 punëtorë morën librezat e punës.

Ai tha që dëmi i krijuar nga prishjet e para pak kohëve në Kripore vlerësohet në rreth 100 mijë euro.

Mbi përfundimet për gjendjen në këtë fabrikë në mbledhjen e ardhshme do të diskutojnë dhe deputetët e Kuvendit të Malit të Zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…