Kriporja: VENDIMI NË DUART E SINDIKATËS

Solana, Velika Plazha, Plazhi i madhAdministruesi i falimentimit në Kripore ka deklaruar që kontrata për qiramarrje të kësaj ndërmarrje me sindikatën e kësaj kompani mund të nënshkruhet nëse ai organizohet si subjekt biznesi.

Sindikata e Kripores është e vetmja që është lajmëruar në shpalljen për arritjen e marrëveshjes ekonomiko-teknike me këtë ndërmarrje në falimentim.

Punëtorët mendojnë që ato do të mund të organizojnë grumbullimin e sivjetmë dhe të parandalojnë shkatërrimin e ndërmarrjes. Mbetet vetëm të merren vesh a do ta bëjnë atë që nga ato kërkon administruesi i falimentimit. Deri atëherë pritet që Kripores ti kyçet rryma në mënyrë që të largohet uji nga basenet e saja, e pastaj të mbushen me ujë të detit në mënyrë që të sigurohet të paktën grumbullimi minimal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…