Krivokapiq: DUHET TA NJOHIM NDJESHMËRINË E SHQIPTARËVE

Ranko Krivokapic, Ranko KrivokapiqKryetari i Kuvendit të Malit të Zi dhe lideri i Partisë socialdemoktare Ranko Krivokapiq ka deklaruar që “duhet të mësohemi që subjektet politike janë gjithnjë më autonome, ndërsa popujt pakicë gjithnjë e më “delikat” i përjetojnë të drejtat e veta”. “Dhe që, pas shumë premtimeve të parealizuara, ajo ndjenjë e cënueshmërisë mund të forcohet”, tha ai duke komentuar formimin e koalicionit të ri në Ulqin.

“Personalisht kisha mundësinë në takim me Kongresin nacional Shqiptarë të Amerikës” ta ndjej këtë brengosje dhe duhemi të gjithë të tjerët në Mal të Zi të dimë mirë që këtë ndjeshmëri ta njohim dhe në te të përgjigjemi me atë që shteti ligjor dhe koncepti zhvillimor i Malit të Zi do të jetë i implementuar në mënyrë të mirë në Ulqin dhe në vende tjera ku jetojnë popujt pakicë të Malit të Zi”, theksoi Krivokapiq.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi,

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me

Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA
Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA

Ministri për drejtat e njeriut dhe pakicave në Qeverinë e Malit të Zi Fatmir Gjeka dhe perfaqësuesi i Aleancës Qytetare Milan Radoviq dhuruan sot një