Kriza e pushtetit: DUKE PRITUR INVESTITORËT, MARRËVESHJEN DHE ZGJEDHJET

kuvendi“Zgjedhjet e parakohshme do të frenonin shumë projekte milionëshe të cilët i kemi planifikuar dhe të cilët duhet të pasojnë. Zgjedhjet e parakohshme do ta frenonin këtë, ndërsa këtë gjithsesi do ta ndjenin qytetarët”, deklaroi kryetari i Ulqinit dhe lideri i Forcës së re demokratike – Forca Nazif Cungu.

Ai për “Dan” tha që, sipas marrëveshjes ka përpiluar programin e aktiviteteve për të cilin në parim pajtohen të gjithë subjektet që negociojnë dhe i cili parashikon masat të cilat pushteti lokal duhet ti bëjë deri në tetor të vitit të ardhshëm. “Nëse biem dakord që këtë mund ta zbatojmë, atëherë duhet të bëjmë rikomponimin e skenës politike”, tha Cungu duke shtuar që partia e tij është gati edhe për zgjedhje të parakohshme, si dhe që është i sigurt që mbas tyre Forca do të ishte partia më e fortë politike.

Në PDS besojnë në marrëveshje. “Qëndrimi jonë është që të presim zgjedhjet e rregullta dhe ti vërtetojmë qytetarëve që mund të punohet, si dhe që kemi efekte pozitive nga kjo punë. Presim marrëveshje”, tha kryetari i Këshillit komunal të PDS Loro Nrekiq.

Ai tha që negociatat zgjasin dhe që nuk është lehtë, derisa lideri i Partisë demokratike Fatmir Gjeka për “Dan” tha që qëndrimi i tij është të shkohet në zgjedhje “sepse kështu nuk mundet më”. Ai tha që negociatat vazhdojnë dhe që vendimi përfundimtar duhet të jetë produkt dhe i subjekteve tjera politike që kanë përfaqësues në Parlamentin lokal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Presidentja e Kosovës viziton Malin e Zi: FILLIMISHT NË PODGORICË, PASTAJ NË ULQIN
Presidentja e Kosovës viziton Malin e Zi: FILLIMISHT NË PODGORICË, PASTAJ NË ULQIN

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani, në fillim të muajit të ardhshëm do të qëndrojë për një vizitë zyrtare dyditore në Mal të Zi, mëson Portali Ul-info. Në ditën e parë të vizitës së saj

Ulqin: NË FUND TË JANARIT SHIJOHET NOTI NË PLAZHIN E VOGËL (Video)
Ulqin: NË FUND TË JANARIT SHIJOHET NOTI NË PLAZHIN E VOGËL (Video)

Sot ishte një ditë e bukur në Ulqin, të cilën qytetarë të shumtë e shfrytëzuan për shëtitje apo punë në Ullishtë. Në të njëjtën kohë, disa vendosën të marrin pjesë në hapjen ceremoniale të një tjetër Festivali

Komuna e Ulqinit: Kryeministri me ministra në vizitë të martën
Komuna e Ulqinit: Kryeministri me ministra në vizitë të martën

Të martën, më 31 janar 2023, komunën e Ulqinit do ta vizitojë delegacion i Qeverisë së Malit të Zi në krye me kryeministrin dr. Dritan Abazoviq. Në delegacion me kryeministrin Abazoviq do të jenë ministri

Përvjetori: GJYSMË SHEKULLI NGA THEMELIMI I QENDRËS NATURISTE NË ADË TË BUNËS
Përvjetori: GJYSMË SHEKULLI NGA THEMELIMI I QENDRËS NATURISTE NË ADË TË BUNËS

Këtë vit bëhet gjysmë shekulli nga fillimi i funksionimit të Qendrës naturiste në Adë të Bunës. Në korrik të vitit 1973 u pritën mysafirët e parë dhe ishin kryesisht gjermanë të sjellë nga agjencia “Miramare”.

Komuna e Ulqinit: PROJEKTI ME VLERË RRETH 20 MILION EURO FILLON NË MES TË SHKURTIT
Komuna e Ulqinit: PROJEKTI ME VLERË RRETH 20 MILION EURO FILLON NË MES TË SHKURTIT

Me rastin e fillimit të realizimit të projektit “Furnizimi me ujë dhe rregullimi i ujërave të zeza në bregdetin e Adriatikut – V, Ulqin”, kryetari i Komunës së Ulqinit Omer Bajraktari me bashkëpunëtorë