Krruçi: DUKE PRITUR KYÇJEN NË UJËSJELLËSIN RAJONAL

Krruç, KruçeUlqini në vitin 2012 u kyç në Ujësjellësin Rajonal, ndërsa në këtë projekt Qeveria e Malit të Zi investoi rreth 18 milion euro.

Sipas fjalëve të kryetarit të Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq, në këtë mënyrë u krijuan kushtet për stabilitetin e sistemit të ujësjellësit sidomos gjatë sezonit, si dhe kushtet për investime të mëdha.

Në administratën lokale, si dhe në “Ujësjellësin Rajonal” presin që së shpejti të plotësohen të gjitha kushtet dhe që vendbanimi Krruç të kyçet në këtë sistem.

Memorandumin për bashkëpunim me qëllim konkretizimin e aktiviteteve për zgjidhjen e problemit të ndërtimit të rrjetit për furnizim me ujë, derdhjen dhe trajtimin e ujërave të zeza në vendbanimin Krruç e kanë nënshkruar në mars të këtij viti kryetari Nrekiq dhe drejtori i NP “Ujësjellësi Rajonal Bregdeti Malazez” Goran Jevriq.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të mirë me ujë”, tha drejtori ekzekutiv i SHPK “Ujësjellësi dhe kanalizimi”

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit na ikin mysafirët”, pohojnë Kalalitë. Sipas

Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË
Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË

Banorët e Mërkotit kanë organizuar të dielën për të tretën herë bllokimin e rrugës rajonale në Peçuricë. Kësaj radhe, siç kanë bërë të ditur, bllokada është zgjatur për një orë, gjë që ka shkaktuar një

In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje
In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje

U hap lajmi: në Njujork ndërroi jetë Fatmir Milo Nimanbegu.Ka qenë e ditur se disa kohë ka vuajtur prej sëmundjesë të rëndë, joshëruese. ​Në vitet pesëdhjeta-gjashtëdhjeta jeta në Kalanë e Ulqinit. Pak

NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR
NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR

Njoftojmë të gjithë gjuetarët dhe qytetarët e Komunës së Ulqinit, se hapja e sezonit të gjuetisë që ishte e paraparë të hapet me datën 07.08.2022 ,pas kërkesës së kryetarit të Komunës së Ulqinit , Omer