Kryeprokurori i MZ: GACEVIQ-ROGOVA EDHE ZYRTARISHT

Vesna Gacevic RogovaAvokatja e njohur nga Ulqini Vesna Gaçeviq-Rogova edhe zyrtarisht është kandidate për prokurorin e lartë shtetëror të Malit të Zi.

Këshillit të prokurorisë i mbërritën edhe pesë kandidatura tjera për këtë funksion të rëndësishëm.

Në prokurorinë e Malit të Zi për më shumë se një vit është gjendje e jashtëzakonshme, ndërsa disa tentime të mëhershme që të zgjidhet njeriu i parë i Prokurorisë kanë dështuar sepse askush se fitoi përkrahjen e nevojshme politike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…