Kryeprokurori shtetëror: GAÇEVIQ-ROGOVA DORËZON KANDIDATURËN

Vesna Gacevic RogovaAvokatja e njohur nga Ulqini Vesna Gaçeviq-Rogova do të dorëzojë nesër Këshillit të prokurorisë kandidaturën për kryeprokuror shtetëror të Malit të Zi, shkruajnë “Dnevne novine”.

Thuhet që ajo ishte gjykatëse në Gjyqin ekonomik në Gjakovë, si dhe kryetar i këtij institucioni.

Kandidaturat për kryeprokuror shtetëror do të pranohen deri më 17 qershor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…