Kryetari Bajraktari: PALMAT PËRSËRI NË RANË

Kryetari i Komunës së Ulqinit, Omer Bajraktari, bëri të ditur se në plazhin e Malës do të mbillen shtatë palma (lartësia mbi 2.5 m), ndërsa bulevardin Vllëzritë Frashëri do ta zbukurojnë 70 pemë portokalli (lartësia 2 m).

“Ne po vazhdojmë me rregullimin dhe gjelbërimin e qytetit, duke i kthyer atij frymën mesdhetare që meriton”, tha ai.

Palmat në Rane, si dhe në një pjesë të madhe të territorit të kësaj komune, janë shkatërruar nga sëmundja dosëza e kuqe gjatë viteve të fundit.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…