Kryetarja e ardhshme e PSD-së në Ulqini: TË JETOHET NDERSHËM NGA PUNA E VET

SDP 1Kandidatja për lider të Partisë Socialdemokrate Dr. Draginja  Vuksanoviq – Stankoviq vizitoi të premten Këshillin Komunal në Ulqin ku bisedoi me anëtarët dhe delegatët për Kongresin e 9 të kësaj parti i cili do të mbahet me 29 qershor në Cetinë.

Ajo shprehu kënaqësinë me praninë e shumtë të anëtarëve të PSD-së dhe i falënderoi që erdhën për të dëgjuar planet e punës të udhëheqësisë së re të PSD-së.

“Për mua Ulqini është shtëpia ime e dytë dhe besoi që së bashku me qytetarët e Ulqinit do të sjellë ndryshimet në krahë të të cilëve do të ndërtojmë Malin e Zi më të drejtë dhe me prosperitet më të madh. Ky shtet do të jetë vend për të gjithë ato që dëshirojnë të jetojnë nga puna e tyre, mbi themelet e shtetit qytetarë, si dhe të integrojmë Malin e Zi në BE”, tha Vuksanoviq – Stankoviq.

Anëtarët e PSD-së kryetaren e ardhshme e informuan për gjendjen në Ulqin, si dhe i shtruan një sërë pyetjesh për vizionin e saj të veprimit dhe punës së kësaj parti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

“Koha Javore”: QANI OSMANI REDAKTOR PËRGJEGJËS
“Koha Javore”: QANI OSMANI REDAKTOR PËRGJEGJËS

E vetmja gazetë javore në gjuhën shqipe në Mal të Zi, “Koha javore” ka një kryeredaktor të ri nga numri 1022. Këshilli programor i kësaj gazete vendosi që këtë funksion ta kryejë sociologu dhe publicisti

Të marten koncerti i sezonit: NË ULQIN PERFORMOJNË YJET E MUZIKES KLASIKE
Të marten koncerti i sezonit: NË ULQIN PERFORMOJNË YJET E MUZIKES KLASIKE

Të martën e ardhshme ulqinakët dhe mysafirët e tyre do të kenë një mundësi unike për të ndjekur një koncert të katër yjeve të muzikës klasike. Bëhet fjalë për Josif Gjipalin dhe Kastriot Tushën, tenor

Art club: U PËRURUA LIBRI “BALADA POPULLORE TË SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI” I AUTORIT ISMAIL DODA
Art club: U PËRURUA LIBRI “BALADA POPULLORE TË SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI” I AUTORIT ISMAIL DODA

Në sallën e mbushur përplot të Shtëpisë së Kulturës – Ostros, të mërkurën (10 gusht 2022) është bërë përurimi i përmbledhjes “Balada popullore të shqiptarëve në Malin e Zi” të autorit Ismail Doda. Në emër

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të mirë me ujë”, tha drejtori ekzekutiv i SHPK “Ujësjellësi dhe kanalizimi”

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit na ikin mysafirët”, pohojnë Kalalitë. Sipas