Krythë: NREKIQ THA SE NUK DO TË NDËRTOHET FABRIKA E BITUMENIT

Ljoro Nrekic, Loro NrekiqNë fshatin Krythë nuk do të ndërtohet fabrika e bitumonit, deklaroi kryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq.

Ai këtë gjë e tha në tubimin e banorëve të zonës së Anës së Malit i cili të hënën mbrëma u mbajt në restorantin “Lamiga”.

Banorët e Krythës me rrethinë thanë se ndërtimi i një fabrike të tillë mund të rrezikojë mjedisin jetësor dhe të ndikojë në shëndetin e njerëzve në këtë zonë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…